HATAY / HASSA - Hacılar İlkokulu

Hacılar İlkokulu

HACILAR MAH. HACILAR 4 SK. HACILAR ILKOKULU NO: 65 HASSA / HATAY
Vizyon
Hacılar İlkokulu´nu okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz) güçleriyle her daim iyi insan yetiştirme gayretinde olan bunun yanında başarıyı artıran, sosyal etkinliklerle adından söz ettiren, çağımız normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, *Çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş, * Vatanını milletini seven öğrenciler yetiştirmek. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
08:20 / 14:00
Uydu İnternet (VSAT)